Расписан Јавни конкурс за упис полазника у програм за средње стручно образовање одраслих, за оператера на ЦНЦ машинама за обраду метала и за мехатроничара

У оквиру пројекта „iNnovaNet – Innovative technologies for stronger businesses and improved business environment“ (iNnovaNet – Inovativne tehnologije za jačanje poslovanja i poboljšanje poslovnog okruženja), који Градска управа града Градишка спроводи у сарадњи са Зеничком развојном агенцијом, Индустријским парком Нова Градишка и Иновационо предузетничким центром расписан је јавни конкурс за упис полазника у програм за средње стручно образовање одраслих.

Обука ће се спроводити у ЈУ “Техничка школа” Градишка, кроз два одвојена програма за 48 полазника, и то: оператер на ЦНЦ машинама за обраду метала, 24 полазника и мехатроничар, 24 полазника.

На крају обуке послије полагања испита, полазницима овог програма издаје се увјерење о оспособљености, које има снагу јавне исправе.

Пријава на конкурс и достава докумената ће се вршити од 08.марта  до 22. марта ове године у просторијама ЈУ “Техничка школа” Градишка од 08.00 до 14.00 часова.

Јавни конкурс можете пронаћи на интернет страници Града Градишка, ЈУ ”Техничка школа”Градишка и у дневним новинама „Глас Српске“.

Share With: