Радови на путевима успоравају саобраћај

На путевима у Републици Српској и Федерацији БиХ саобраћај се одвија без тешкоћа и ванредних ограничења, а измјене су на дионицама гдје се изводе радови, саопштено је из Ауто-мото савеза Српске.

У току је санација коловоза магистралног пута Градишка-Чатрња, у мјесту Крушкик, због чега ће се саобраћај од 8.00 до 17.00 часова одвијати наизмјеничним пропуштањем возила, једном саобраћајном траком.

Због изградње дионице ауто-пута од петље Јоховац до Вукосавља, биће измијењен саобраћај на петљи Јоховац. Измјена саобраћаја је и на петљи Руданка, због изградње дионице ауто-пута од моста Руданка до тунела Путниково брдо два.

Због бројних одрона и опасности од клизишта на магистралном путу Брод на Дрини-гранични прелаз Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.

Клизишта успоравају саобраћај и на дионици магистралног пута Фоча-Горажде, у мјесту Филиповићи и на регионалном путу Укрина-Горња Вијака.

До повремених обустава због деминирања долази на дионици регионалног пута Поље-Подновље, у мјесту Горњи Божинци, град Дервента, и Брод-Горњи Клакар у мјесту Полој и Лијешће.

На граничним прелазима јутрос нема дужих чекања.

Share With: