Радио Градишка у најбољим годинама

Радио који је више од радија, радио који није само музика, емисије и информације већ и радио од којег његови слушаоци често траже помоћ, радио који се слуша и који се воли. И тако већ дуже од четири деценије.

Успио је Радио Градишка, први електронски медиј у Градишци, без слике, снагом звука и истинитих и правовремених информација да се избори са бројним изазовима и да сачува своје мјесто у етеру.

ПРВА РЕДАКЦИЈА РАДИО ГРАДИШКЕ

Кроз протекле деценије прошли смо боље и лошије периоде, програм је скраћиван и продужаван, људи који су у Радио Градишци научили посао одлазили су у неке друге медије, долазили нови, смањивала се чујност, али програм Радио Градишци је увијек ишао даље и из свега тога излазио још јачи и слушанији.

Многи су оставили дубоке трагове у нашој кући и данас уживају у заслуженим пензијама. Нажалост, неки више нису међу нама, али их се често сјетимо.

Са неким новим гласовима у етеру и са неким новим именима у програмској режији заједно са именима и презименима која већ деценијама владају етером спремно смо се ухватили у коштац са изазовима које намеће 21. вијек. Данас вас информишемо кроз три различита медија. Медијска концепција је заокружена, тако да у оквиру наше куће имамо радијски и телевизијски програм и веома посјећен веб портал.

РЕДАКЦИЈА РАДИО-ТЕЛЕВИЗИЈЕ ДАНАС

Радио је добио небројено признања и захвалница, посебно су нам драге оне које су дошле од наших људи којима смо помогли да они и њихов рад буду препознати у медијском простору.

Тренутно смо екипа која је спој искуства, али и младости. Ту екипу чине: Рајко Ромић, Сања Суботић Цумбо, Милорад Малешевић, Гордана Влаинић, Милана Солдатић, Небојша Ристић, Сузана Видовић, Драган Ђокић, Ненад Божић, Сања Тркуља, Наташа Миљковић, Дејан Јанковић, Романа Калабић, Слободан Борјановић, Срђан Ковачевић, Миодраг Јокић, Велибор Сукара, Раденко Лукић, Сергеј Ђокић, Татјана Иваштанин и Ђорђе Лончаревић.

Сви заједно радимо на томе да Радио Градишка и даље остане Ваш свакодневни сапутник, да и даље буде радио којем вјерујете, да буде препознатљив по џинглу који гласи: Фреквенција нашег града!

Д.Јанковић

Share With: