Пуштенa у употребу два асфалтирана пута у Рогољима

У мјесној заједници Рогољи данас су у употребу пуштене двије асфалтиране дионице локaлног пута укупне дужине 1.355 метара.

Градоначелник Градишке Зоран Аџић рекао је да је за изградњу ова два локaлна пута, дужине око 870 и 480 метара, из градског буџета издвојено 157.000 КМ.

Он је истакао да су изградњом ових дионица увезани већ постојећи асфалтни путеви и тако омогућено мјештанима Рогоља да имају добру собраћајну комуникацију према Градишци, Новој Тополи и Баљалуци.

Аџић је нагласио да ће градска управа и у наредној години наставити са асфалтирањем локалних путева у руралним мјесним заједницама, у намјери да обезбједи што боље услове за живот људи на селу.

Мјештанин Рогоља Александар Вученовић рекао је да су нове асфалтиране улице најзначајније за омладину и дјецу која живе у домаћинствима крај којих пут пролази, али и ону која ће так да се роде, јер ће им пут до школе сада бити много лакши.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Рогољи Славко Васиљевић захвалио је Градској управи и градоначелнику Аџићу на свим улагањима у инфраструктуру у овој мјесној заједници, наводећи да је у посљедњих пет година асфалтирано више од пет километара путева у Рогољима.

М.Малешевић

Share With: