Путеви претежно суви

Саобраћај се на већини путева у Републици Српској одвија редовно, по претежно сувим коловозима. Cкрећемо пажњу на повећану опасност од одрона земље и камења на коловоз. Опрезна вожња се савјетује и на дионицама на којима се изводе санациони радови, гдје привремена сигнализација регулише саобраћај, чије је поштовање обавезно.

У току су радови на санацији магистралног пута МI 118 Љубиње-Требиње, у мјесту Туље. Сваки дан, осим недјеље у времену од 08 до 14 часова биће обустављен саобраћај и преусмјерен на алтернативни путни правац Столац-До-Берковићи-Кривача-Билећа-Требиње (до 04.08.2020.године).

На регионалном путу Р-412 Црна Ријека-Бјелајце саобраћај се сваки дан, осим недјеље, обуставља у времену од 08:00 до 16:00 часова. Изван времена обуставе, саобраћај се одвија наизмјенично, једном саобраћајном траком, уз регулацију свјетлосном сигнализацијом.

У току су радови на санацији клизишта на регионалном путу Р-413 Котор Варош-Кнежево, у мјесту Живинице, радним данима у временском интервалу од 07 до 17 часова долази до повремене обуставе саобраћаја у трајању максимално 5 минута.

На граничним прелазима у БиХ  нема задржавања.

Share With: