Протеклог викенда појачана контрола саобраћаја

Припадници Полицијске станице Србац поднијели су захтјев надлежном суду за покретање прекршајног поступка и привремено су одузели аутомобил лицу чији су иницијали А.Б. због дуга од 4.305 КМ за почињене саобраћајне прекршаје.

Утврђено је да је А.Б, у мјесту Повелич код Српца, управљао нерегистрованим возилом под дејством алкохола и прије стицања права на управљање, а на возилу су се налазиле неприпадајуће регистарске ознаке, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

Протеклог викенда на подручју Полицијске управе Градишка реализована је акција појачане контроле саобраћаја, а 28 возача је санкционисано због присуства алкохола у организму.

Реализоване су и појачане активности полицијских службеника са циљем спречавања вршења кривичних дјела и прекршаја.

Полицијски службеници ухапсили су Д.Н. и С.Х. због почињеног кривичног дјела омогућавање уживања дроге, док је лице М.В. починило прекршај конзумирајући дрогу.

На оснаову наредбе Основног суда у Градишци на двије локације претресени су кућа и пратећи објекти које користе Д.Н. и С.Х, те су пронађени одређени предмети који се могу довести у везу са наведеним кривичним дјелом.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, наводи се у саопштењу.

Share With: