Промовисан спот за пјесму „Ја не жалим што сам теби срце дао“

Познати пјевач и композитор Дејан Ћулум представио је спот за ауторску пјесму „Ја не жалим што сам теби срце дао“. Са овом пјесмом, за коју је радио и музику и текст, представио се на Фестивалу у Илиџи у августу 2023. године. Гостујући у јутарњем програму Радио-телевизије Градишка Дејан Ћулум је рекао да су кадрови за спот снимљени на прекрасним локацијама, у Националном парку Козара, у хотелу Бијеле, али и у Приједору.

„Желимо да наше природне љепоте промовишемо у свијету на најљепши начин“, навео је Ћулум и рекао да је ријеч о модерној пјесми која има призвук старих пјесама.

Дејан Ћулум има дугогодишњу музичку каријеру, потиче из породице у којој се музиком баве његова сестра Дијана и отац Драган. Учествовао је на многим фестивалима, те увијек био запажен. До сада је сарађивао и наступао са многим познатим пјевачима.

Ћулум је овом приликом најавио и нову пјесму „Остајем овдје“ која је настала у сарадњи са Александром Софронијевићем, на којој је гост и чувени трубач Дејан Петровић и квалитетни врхунски инструменталисти.

„Остао је још да се заврши спот који ће бити прелијепо грандиозно дјело снимано на подручју Србије, Црне Горе и љепотице Козаре у Републици Српској“, рекао је Ћулум.

Режисер спота је Младен Марјановић, а сниматељи Данијел Шпадић из Приједора и Зоран Пилиповић из Градишке.

Share With: