Претежно мокри коловози

Због кише која је падала током ноћи у већем дијелу Републици Српској  саобраћај се одвија по мјестимично мокрим и клизавим коловозима.У Херцеговини и на истоку Српске није било падавина, па су коловози суви.У вишим предјелима и понегдје у котлинама евидентирана је магла и ниска облачност, али не утичу битније на смањену видљивост.

На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина, упозоравамо на могуће одроне земље и камења на коловоз. На путевима на којима се радним данима изводе радови, привремена саобраћајна сигнализација регулише саобраћај и њено поштовање је обавезно.

Због извођења радова на постављању интелигентних транспортних система (ИТС) измјењен је режим саобраћаја на аутопуту Е661 дионица Градишка – Бања Лука, у периоду од 08.07. до 31.12.2020. За вријеме извођења радова, саобраћај je регулисан привременом саобраћајном сигнализацијом.

На граничним прелазима у БиХ задржавања нису дужа 30 минута. На граничним прелазима Хум и Метаљка није дозвољен улазак у Црну Гору, док је гранични прелаз Делеуша од раније затворен због радова.

Share With: