Представљени резултати рада Омладинске банке Градишка (ВИДЕО)

У Градској управи Града Градишка данас су  промовисани рeзултати рада Омладинске банке Градишка у 2023. години и потписан Меморандум о сарадњи Фондације „Мозаик“ и Градске управе за наредне четири године у износи од 54 000 КМ.

Омладинска банка Градишка у сарадњи са Фондацијом „Мозаик“ и Градском управом Града Градишка у 2023. години подржала је 4 пројекта и 5 микро бизниса. Координатор Омладинске банке Градишка, Бранко Страживук нагласио је да је година била успјешна, посебно на пољу микро бизниса гдје су млади у самом старту имали подршку од 2 000 КМ.

Координатор Омладинске банке БиХ Хелена Крејић навела је да је међу 50 омладинских банака које су настале кроз партнерство 50 општина и градова у БиХ, Градишка по броју реализованих пројеката и микро бизниса, међу првих пет.

Начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Града Градишка Иван Раденовић рекао је да је од 2020. године Град Градишка подржао  Омладинску банку и у том периоду успјешно је реализовано 25 пројеката и 13 микро бизниса.

С.В.

 

Share With: