Представљање програма подршке пољопривреди по мјесним заједницама

Одјељење за пољопривреду и рурални развој Градске управе Градишка представиће у наредних пет дана Програме подршке пољопривреди и руралном развоју за 2022. годину  у девет мјесних заједница.

Наведени програми данас ће бити представљени у Дому културе у Новој Тополи са почетком у 11 часова, за пољопривреднике са подручја Нове Тополе, Трошеља, Доњих и Горњих Карајзоваца, Вакуфа, Сефероваца, Петровог Села, Кочићева и Крајишника.

Са поменутим програмима пољопривредници са подручја Рогоља, Елезагића, Берека и Ровина моћи ће да се упознају данас у 13 часова у Дому културе у Рогољима.

Наведени програми биће представљени сутра, 22. фебруара у  Дому културе у Машићима у 11 часова за мјесне заједнице Машићи, Вилуси, Јурковица, Душаново, Романовци и Миљевићи и у Ламинцима у просторијама фудбалског клуба у 13 часова.

За мјесне заједнице Турјак, Грбавци, Драгељи, Кијевци и Цимироти предавање ће бити одржано у сриједу, 23. фебруара у 11 часова у просторијама парохијског дома у Турјаку, а за пољопривреднике са подручја Церовљана, Лужана, Јазовца, Буковца и Чатрње у просторијама Фудбалског клуба Церовљани у 13 часова.

У Дому културе у Горњим Подградцима представљање Програма подршке пољопривреди и руралном развоју биће организовано у четвртак, 24. фебруара у 11 часова, а истог дана поменути програми биће представљени и у Дому културе Врбашка у 13 часова.

Са детаљима наведених програма имаће прилику да се упознају и пољопривредници са подручја Козинаца, Бок Јанковца, Горње и Доње Долине и Новог Села у петак, 25. фебруара у 11 часова у просторијама Фудбалског клуба Козинци.

С.Суботић Цумбо

Share With: