Представа Ђекна још није- Црногорац у кревету биће одиграна у Градишци

Представа Ђекна још није- Црногорац у кревету биће одиграна у Културном центру Градишка у сриједу  9. новембра у 20 часова.

Ђекна својом појавом одмах је добила култни статус. Радња је смјештена у сеоско црногорско мјесто, у којем се прати живот једне породице, која најједноставније ситуације рјешава на најтежи начин. Глава куће је дјед, паметан сељак, васпитан традиционално. Тако и покушавају да разријеше модерне животне догађаје.
И данас се сјећамо култних сцена, писања писма сину, учење њемачког језика и других сцена , које се радо и са смијехом још увијек препричавају.
Црногорац у кревету је најгледанија црногорска представа .
То је класична комедија менталитета, која се бави црногорским начином живота и обичајима и на духовит начин говори о свим животним фазама , а посебно на духовит начин описује живот црногорског брачног пара.
Спој Ђекне као најгледаније тв серије и представе Црногорац у кревету као најгледаније на позоришним даскама, највећи је добитак за публику.
Искусни актери представе Ђекна још није- Црногорац у кревету, глумци су са преко 30 година играња у најгледанијим црногорским представама.
Пеђа Шушкавчевић, Ана Шимунџа- Селски и Драгиша Симовић.
Ђекна још није-Црногорац у кревету као нова култна комедија, за коју се тражи карта више, право је освјежење на позоришним даскама.
Ово је нешто посебно, јер долази управо из срца , из мјеста ове менталитетске приче.

Цијена улазнице 10 КМ.

Д. Јанковић

Share With: