Представа „Све о женама“ пред градишком публиком

У Културном центру Градишка синоћ је одиграна представа „Све о женама“ . У овој комедији представљени су женски карактери свих генерација и то у пет различитих прича које се узајамно преплићу.

Глумица Мирела Предојевић  рекла је да је ријеч о занимљивој представи у којој свака од три глумице игра по пет различитих улога у којима се преплиће  доста комичних, али и драмских и озбиљних момената.

„Представа је интересантна, играмо је пет година, а публика се стално враћа да је поново одгледа и поред жена у представи се могу пронаћи и мушкарци“, истакла је Предојевић и додала да представу у Градишци играју други  пут.

Директор Град позоришта Градишка Драшко Видовић рекао је да дуго година сарађују са приједорским позориштем, али да је сарадња посљедњих година интензивнија.

„Прошле године смо имали два гостовања њиховог позоришта код нас и два пута смо и ми њима били гости. Договорили смо да нам глумци из Приједора извођењем представе „Необично вече“ идућег мјесеца гостују у Градишци“, додао је Видовић.

Он је нагласио да је неопходна већа сарадња са позориштима из околних градова и да већ у мају гостују у Приједору.

Д. Јанковић

Share With: