Почиње обавезна систематска дератизација на подручју Градишке

Предузеће „ЕКО-БеЛ“ Лакташи од сутра, 13.маја до 11.јуна ове године обављаће обавезну превентивну систематску дератизацију на подручју Градишке.

Субјекти, чије трошкове вршења услуга дератизације сноси буџет Града Градишка су зграде Скупштине града Градишка и објекти којима газдује град Градишка, црквени простор Градишка, социјалне установе, јавне зелене површине, паркови и гробља у градском подручју, обале ријека, социјално угрожена домаћинства, домаћинства породица погинулих бораца, инвалида рата и цивилних жртава рата.

Систематска дератизација приватних и државних предузећа, примарне и секундарне канализационе мреже, индивидуалних домаћинстава и стамбеног фонда, приватних услужних, трговинских и угоститељских радњи изводиће се према усвојеном цјеновнику „ЕКО-БеЛ“ –а од стране корисника услуга или раније потписаним Уговорима између истих и извођача радова. Да би акција дератизације била што успјешнија моле грађани се да омогуће стручним екипама извођење дератизације, да онемогуће приступ дјеци и домаћим животињама затрованим мамцима, да затровану масу не дирају рукама и да се придржавају упутстава која ће им на терену дати стручне екипе.

Share With: