Почели систематски прегледи за будуће првачиће

У Дјечијем диспанзеру Дома здравља Градишка јутрос су почели систематски прегледи дјеце за упис у први разред школске 2023/2024. на подручју Градишке. На систематски преглед први су кренули ученици Основне школе „Данило Борковић“. За будуће првачиће ове школе још су планирани термини 8. и 14. фебруара.

За ученике првог разреда Основне школе „Васа Чубриловић“ систематски преглед биће организован 15, 21. и 22. фебруара, а за ученике Основне школе „Петар Кочић“  Нова Топола 28. фебруара, 1. и 7. марта ове године.

Систематски преглед за будуће првачиће Основне школе „Козарска дјеца“ предвиђен је 8. марта, а за ученике Основне школе „Свети Сава“ Ламинци, Дубраве, Ново Село 14. и 15. марта.

Систематски преглед дјеце, који ће похађати Основну школу „Младен Стојановић“ Врбашка, Јелићи, Бистрица, предвиђен је 21. марта.

За будуће првачиће Основне школе „Вук Стефановић Караџић“ Турјак, Буквик, Церовљани, Кијевци и Драгељи систематски преглед биће организован 22. марта, док је за првачиће Основне школе „Младен Стојановић“ Подградци систематски преглед планиран 28. марта.

Систематски прегледи обављаће се у термину од 7 до 12 часова и обухватају дјецу рођену 2016. и 2017. годинеРодитељи су обавезни да понесу стару и електронску здравствену књижицу.

Share With: