Почели систематски прегледи будућих првачића

У Дјечијем диспанзеру Дома здравља Градишка данас су почели систематски прегледи дјеце за упис у први разред школске 2022/2023. на подручју Градишке.

За данас и сутра 8. и 9. фебруара предвиђен је систематски за ученике Основне школе „Данило Борковић“ у периоду од 7 до 12 часова. Систематски преглед за ученике ове школе планиран је и у уторак 15. фебруара.

За првачиће Основне школе „Васа Чубриловић“ систематски преглед биће организован 16., 22. и 23. фебруара у термину од 7 до 12 часова, а за ученике Основне школе „Петар Кочић“  Нова Топола 1., 2. и 8. марта ове године.

Систематски преглед за будуће првачиће Основне школе „Козарска дјеца“ предвиђен је 9. марта, а за ученике Основне школе „Свети Сава“ Ламинци, Дубраве, Ново Село 15. и 16. марта од 7 до 12 часова.

Систематски преглед дјеце који ће похађати Основну школу „Младен Стојановић“ Врбашка, Јелићи, Бистрица предвиђен је 22. марта.

За будуће првачиће Основне школе „Вук Стефановић Караџић“ Турјак, Буквик, Церовљани, Кијевци и Драгељи систематски преглед биће организован 23. марта, док је за првачиће Основне школе „Младен Стојановић“ Подградци систематски преглед планиран 29. марта у Дјечијем диспанзеру од 7 до 12 часова.

Систематски прегледи обухватају дјецу рођену 2015. и 2016. године. Родитељи су обавезни да понесу овјерену стару здравствену књижицу, уз електронску уколико је имају.

С.С.Ц.

Share With: