Подјела регресираног дизел-горива

Пољопривредни произвођачи из Градишке регресирано дизел-горива могу преузети код овлаштених дистрибутера: ,,НЕСТРО ПЕТРОЛ ” у Градишци и Новој Тополи, “КРАЈИНА ПЕТРОЛ ” у Градишци на транзиту и Горњим Подградцима, “МАЏАР ” Ламинци Брезици, “НЕШКОВИЋ” у Градишци, Брестовчини и Новој Тополи, “БРЧКО ГАС ” у Градишци на транзиту, “СУПЕР ПЕТРОЛ ”  у Градишци, “West Šped “ d.o.o. у Градишци и,,БП ДРАГСТЕС“  у Трошељима и Ровинама, саопштено је из Градске управе Градишка.

Приликом куповине захтјев се подноси овлаштеном дистрибутеру уз приложену неовјерену копију личне карте или копије ЈИБ-а за правна лица.

Начелник Одјељења за привреду и пољопривреду града Градишка, Бранко Стојнић изјавио је за Радио Градишку да су захтјеви за остваривање права за регресирано дизел гориво у Градској управи  попуњени и послани према пољопривредним произвођачима, преко предсједника мјесних заједница.

„У наредна два дана свих 840 пољопривредних произвођача са подручја Градишке који су пријавили производњу добиће захтјеве за остваривање права на регресирано дизел гориво“, истакао је Стојнић.

Стојнић је рекао да сви пољопривредни произвођачи који желе да остваре право на регресирано дизел гориво, требају пријавити производњу за 2020.годину на шалтеру АПИФА до 15. маја ове године.

Све додатне информације могу се добити  у шалтер сали града Градишка на шалтеру број 8  или  путем  телефона:  051/810-408, 051/810-344 и 051/810-343.

 

 

Share With: