Подршка Фудбалског савеза „Козари“

Новоизабрано руководство Фудбалског клуба „Козара“ предузима мјере на унапријеђењу услова за рад клуба. У ту сврху предсједник клуба, Славко Шпањић и члан Управног одбора, Сандро Зеничанин су разговарали на састанку са предсједником Фудбалског савеза Републике Српске и Босне и Херцеговине, Вицом Зељковићем о могућој помоћи Савеза у том погледу.

Зеничанин истиче како се у клубу кренуло и са краткорочним и дугорочним пројекцијама и активностима, усмјереним на све клупске категорије, од омладинске школе до првог тима. Циљ је изградња здравог система који ће кроз побољшање клупске инфраструктуре омогућити и постизање бољих резултата, рекао је Зеничанин.

Фудбалски савез Републике Српске се обавезао не само на краткорочну подршку Фудбалском клубу „Козара“, већ и кад су у питању сложенији, дугорочни пројекти. Ријеч је о комплетном реновирању стадиона и помоћних објеката, као и стварање могућности да се ти садржаји у терминима не користе за рад клуба, могу користити у комерцијалне сврхе.

Закључци са јучерашњег састанка у Фудбалском савезу Републике Српске дају наду да ће напори ФК „Козара“ и Града Градишке бити успјешно надграђени од стране кровне фудбалске организације Републике Српске.

Н. Ристић

Share With: