Повремено дуже колоне теретних возила

Временске прилике погодују несметаном одвијању саобраћаја на путевима у Републици Српској. На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина,могући су ситнији одрони земље и камења на коловоз.

Режим саобраћаја измијењен је на мјестима на којима се изводе радови, а саобраћај регулише привремено постављена саобраћајна сигнализација

У Републици Српској забрањује се кретање свим грађанима изван њиховог мјеста пребивалишта од данас  у 12 часова до сутра  у 18 часова.

На подручју Српске  забрањено је кретање особама старијим од 65 година, а од 20 до 05 часова на снази је потпуна забрана кретања. Апелујемо на возаче да и унутар БиХ путују само у нужним ситуацијама и да се придржавају мјера заштите од коронавируса.

Гранична полиција БиХ саопштила је да од данас, 4. априла  у 13 часова до понедјељка 6. априла  у 5 часова  ступа на снагу  Oдлука о забрани преласка државне границе, на свим међународним граничним прелазима према Србији, путничким моторним возилима и пјешацима,. Ова одука је донесена због нових мјера у Србији.

Због формирања конвоја у земљама окружења  повремено се стварају  дуге колоне на граничним прелазима на улазу и на излазу из БиХ.

Share With: