Повремене обуставе саобраћаја у Градишци и Дервенти због бициклистичке трке

Дервента ће данас бити домаћин старта посљедње етапе 16. Бициклистичке трке „Београд-Бањалука“ због чега ће у овом граду бити измијењен режим саобраћаја.

Од 7.00 до 14.00 часова саобраћај ће бити обустављен на Тргу ослобођења, а неће бити у употреби ни паркинзи на градској пијаци, код Саборне цркве, Доњачке џамије и зграде Градске управе, објављено је на „Фејсбук“ страници града.

У времену од 11.00 до 13.00 часова саобраћај ће бити обустављен и на Тргу православља и у улицама 1. маја, Марије Бурсаћ, Милована Бјелошевића – Белог, Краља Петра, Српске војске и Светог Саве.

Обустава ће данас бити и на путевима на подручју Градишке због Међународне бициклистичке трке „Београд-Бањалука 2022“.

Од 11.30 до 16.00 часова данас  ће бити на снази сукцесивна обустава саобраћаја на дионицама магистралних путева Дервента-Србац-Нова Топола-Градишка и Чатрња-Лакташи /искључење за Лакташе/, као и на локалном путу кроз мјеста Разбој-Кукуље-Мали Разбој и Кладари, саопштено је из градишке Полицијске управе.

Од 13.30 до 14.30 часова сукцесивна обустава саобраћаја вршиће се и на подручју града Градишка, и то улице Доситејева-Петра Мисимовића-Трг јеврејских страдања-Видовданска-Козарских бригада-Партизанска.

„Ради безбједности свих учесника спортске манифестације, а како би се избјегли застоји и гужве у саобраћају, молимо грађане за стрпљење и разумијевање“, наводи се у саопштењу из Полицијске управе Градишка.

Share With: