Повољни услови за вожњу

Повољни су услови за вожњу и саобраћај се на већини путева у Републици Српској одвија редовно, осим на путевима на којима се изводе радови. Из АМС Српске апелују на возаче да возе максимално опрезно и да држе одстојање између возила.

Због одржавања Свјетског превенстава у рафтингу “Бања Лука – Фоча 2022″ данас ће долазити до обуставе саобраћаја у кањону “Тијесно” на дионици Карановац-Црна Ријека у времену од 08:00 до 18:00 часова и сутра од 11:00 до 00:00 часова.

За вријеме обуставе, саобраћај ће се одвијати алтернативним правцем Бањалука-Чађавица-Мркоњић Град.

Ради одржавања фестивала под називом “Мото Фест Бања Лука 2022.“ данас ће доћи до обуставе саобраћаја за сва возила и то:

на Блевару цара Душана, на дијелу од Улице краља Петра I Карађорђевића до Улице Теодора Колоктрониса. У Улици Теодора Колокотрониса на дијелу од Булевара цара Душана до Улице Патријарха Макарија Соколовића, у Улици Теодора Колокотрониса у дијелу од Улице Булевара цара Душана до Улице Ђуре Даничића и у десној саобраћајној траци Улице Теодора Колокотрониса на дијелу од кружног тока до Улице Макарија Соколовића гледано од кружног тока. Обустава саобраћаја ће трајати до 30. маја до 8 часова.

Share With: