Отворени рачуни за донацијe у борби против вируса корона

Поводом актуелне епидемиолошке ситуације Град Градишка је отворио рачуне посебних намјена за прикупљање донација за набавку медицинске и заштитне опреме, те дезинфекционих средстава с циљем сузбијања ширења вируса COVID 19.

Из градске управе позивају друштвено одговорне компаније које послују на подручју града Градишка и шире, као и све грађане добре воље да у складу са могућностима подрже нашу заједничку борбу против овог опасног вируса.

Средства  се могу уплатити на рачуне за посебне намјене код Комерцијалне банке Градишка и то:

  • за уплате у домаћој валути (КМ) на рачун: Град Градишка – рачун посебних намјена „Донације –корона вирус“, број: 571-020-00000671-83
  • за уплате у ино валути на рачун:  Град Градишка – рачун посебних намјена „Донације –корона вирус“, са следећим инструкцијама:

IBAN:  BA395710071300007403

              SWIFT CODE: KOBBBA22

Детаљне инструкције за ино плаћање заинтересовани могу  прузети са  званичне интернет странице Града Градишка www.gradgradiška.com.

Из градске у праве наглашавају да уколико располажете са медицинском и заштитном опремом, те дезинфекционим средствима и иста желите донирати можете се обратити  Штабу за ванредне ситуације града Градишка на број: 051/ 810-353.

Share With: