Опрез у вожњи због врућине

Пред нама је још један дан са тропским врућинама па се возачима препоручује да праве чешће паузе и избјегавају ризична претицања. Возачи се упозоравају и на повећан број бициклиста и мотоциклиста на путевима, а успорено одвијање саобраћаја се очекује на дионицама гдје се изводе радови.

На магистралном путу МI-108 Приједор-Бања Лука, дионица од Туњица до Шарговца, због извођења радова, саобраћај ће бити потпуно обустављен, данас 25.06. и сутра 26.062022.године. Возила ће се преусмјеравати на алтернативни путни правац Омарска-Бронзани Мајдан-Бања Лука или Приједор-Коз. Дубица-Градишка-Бања Лука. Возила локалног становништва ради прилаза кућама, јавног приградског превоза путника као и возила хитних служби ће се преусмјеравати на локални пут Залужани-Куљани-Драгочај.

Напомињемо да ће саобраћај на наведеној дионици пута бити пуштен у понедјељак, 27.06.2022. год. у раним јутарњим часовима.

За понедјељак, 27.06.2022. године, због минирања стијенског материјала, у времену од 11:30 до 14:30 часова планирана је потпуна обустава саобраћаја у мјесту Стројице, на регионалном путу Р-415 Шипово –Ново Село, према Купресу.

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

Share With: