Одузета два нерегистрована комбија

Полиција у Градишци одузела је два нерегистрована комбија од лица чији су иницијали С.З. из Сарајева и С.К. из Босанске Крупе, вишеструких повратника у чињењу прекршаја.

Лице С.З. управљало је без важеће возачке дозволе нерегистрованим комбијем марке „мерцедес“ на којем су се налазиле преправљене регистарске ознаке, док је лице лице С.К. прије стицања права управљало нерегистрованим комбијем марке „трансппортер“ на којем су се налазиле неприпадајуће регистарске ознаке.

Провјером у регистру новчаних казни утврђено је да С.З. дугује 3.686 КМ, а С.К. 9.029 КМ, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

Комбије су јуче зауставили припадници Граничне полиције Градишка у мјесту Врбашка, а дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука изјаснио се да, након комплетирања предмета, против лица С.З. буде поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу фалсификовање исправе, док ће надлежном суду против оба лица бити поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због почињених прекршаја из Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ.

Share With: