Одржан „Јануарски турнир 2023“

Екипа Женског одбојкашког клуба „Градишка“ била је најбоља на „Јануарском турниру 2023“ који је одржан у Арени Градишка. Одбојкашице су у финалној утакмици савладале екипу „Козаре“ резултатом 2:1. У утакмици за треће мјесто Женски одбојкашки клуб „КИ 0230“ из Кикинде био је бољи од екипе „ЛИ-ПА“ из Липика.

За најбољег играча овог турнира проглашена је Андреа Рапић из ЖОК „Градишка“.

Тренер ЖОК „Градишка“ Ђорђе Булајић каже да су на турниру све екипе биле добре, те да је ово припремни дио за наставак првенства у кадетској, јуниорској и сениорској селекцији.

„Јануарски турнир 2023“ за одбојкашице узраста 2007. годиште и млађе, организовао је Женски одбојкашки клуб „Козара“ Градишка.

Тренер „Козаре“ Далибор Борковић истиче да је првенствено циљ турнира да окупе неколико женских екипа како би се дружили и понудили Градишци једну квалитетну одбојку.

Додао је да почетком фебруара почиње други дио такмичарске сезоне за сениорке, па је турнир добро дошао као припремне утакмице.

Први дио полусезоне Козара је завршили на четвртом мјесту, те се надају да ће пласман у наредном периоду бити бољи. Противник у првој утакмици је Женски одбојкашки клуб „Котор Варош“.

ЖОК Козара Градишка има пионирске, кадетске, јуниорске и сениорске селекције и такмичи се у Другој лиги Републике Српске.

Н.М.

Share With: