Одржана комеморација др Врсајковић

Докторица Бранкица Врсајковић, специјалисте породичне медицине у Дому здравља Градишка сахрањена je данас у 14 часова на гробљу у Новој Тополи.

На претходно одржаној комеморација у Дому културе „Србија“ у Новој Тополи о доприносу струци и друштвеним активностима др Врсајковић говорили су директор Дома здравља Градишка Синиша Аџић, начелница Службе породичне медицине др Гордана Бојанић и предсједник Скупштине града Градишка Миленко Павловић.

Директор Дома здравља Синиша Аџић навео је да је др Врсајковић оставила неизбрисив траг у Дому здравља, прије свега својом хуманошћу и стручношћу.

Др Бранкица Врсајковић је читав радни вијек од 1995. године провела у Дому здравља Градишка предано радећи на пружању здравствене заштите пацијентима.

Била је добар специјалиста и активна у свим сферама друштвеног живота. Функцију одборника СНСД-а у Скупштини града Градишка обављала је у три мандата, од 2000. до 2008. и од 2012. до 2016. године.

Рођена је 4.1.1969. године у Градишци. Медицински факултет завршила је 1995. године у Бањалуци. Звање љекара специјалисте опште медицине стекла је 2002. године, након чега је завршила доедукацију из породичне медицине 2007. године. Мајка је једног сина.

Преминула је у суботу, 29. октобра 2022. године након тешке болести.

С.Суботић Цумбо

Share With: