Одржана „Зимска пијаца“ у Градишци (ФОТО АЛБУМ)

Бројни посјетиоци зелене пијаце данас су имали прилику да купе али и дегустирају домаће производе, воће, поврће, прерађевине од воћа и поврћа али и да уживају у разним предметима вриједних креативаца на другој „Зимској пијаци“ у Градишци.

На штандовима, на зеленој пијаци, представила су се 23 излагача са подручја Градишке.

Промоцију домаћих производа подржао је и произвођач Дражен Чекић, на чијем штанду су били изложени домаћи ајвар, пекмез од шипка, кајсије и шљиве али и други домаћи производи бренда“Чекић“.

Манифестацију“Зимска пијаца“ организовала је Градишка тржница с циљем промоције и афирмације домаће прозводње и произвођача  али и пијачне дјелатности. Директор Градишке тржнице Јована Галић, истакла је да им је циљ да ова манифестација постане традиционална и додала да произвођачи са подручја Градишке имају шта да понуде.

„На подручју Градишке постоје озбиљни произвођачи здраве хране и овакве манифестације су важне за њихову промоцију“ , истакао је градоначелник Градишке Зоран Аџић који је овом приликом подјетио да је у буџету Града за наредну годину планирано око 500 000, 00КМ за подршку пољопривреди и руралном развоју.

Манифестација“Зимска пијаца“, по други пут, показала је да Градишка по питању производње здраве хране, има шта да понуди .Оно што је важно, јесте да су грађани све више заинтересовани за поменуте производе што су и показали данашњом посјетом.

С.Видовић

Share With: