Одиграна представа „Вријеме је за бајку“

На љетној позорници „Завичајног музеја“ Градишка одиграна је представа за дјецу „Вријеме је за бајку“ у извођењу Дјечијег позоришта Републике Српске. Представу је организовала Народна библиотека Градишка у склопу манифестације Љето на Сави“.На велико одушевљење најмлађих Градишчана уприличена је луткарско-глумачка представа под називом „Вријеме је за бајку“. Дјеца су имала прилику да пјевају и уживају заједно са глумцима.

Глумац Дјечијег позоришта Републике Српске Саша Терзић каже да представа има одређену дозу интерактивности са дјецом и да је баш направљена за дјецу вртићког узраста.У овој предтави дјевојчицу глуми Драгана Илић, глумица Дјечијег позоришта Републике Српске која је иначе из Градишке. Каже да ову представу игра од студентских дана, већ пет година.

Представу је у оквиру манифестације „Љето на Сави“ организовала Народна библиотека Градишка. Циљ је, како кажу из ове установе,  да се промовише библиотека, читање и љубав према књизи.Народна библиотека ће у склопу манифестације „Љето на Сави“ у августу оргaнизовати дружење са писцем Вањом Булићем.

Н.Миљковић

Share With: