Одборници у првих шест мјесеци разматрали 123 тачке дневног реда

Скупштина града Градишка у првих шест мјесеци ове године одржала је четири редовне сједнице. Одборници су разматрали укупно 123 тачке дневног реда, разматрани су и усвојени сви најзначајнији акти, битни за функционисање Града и Градске управе.

Предсједник Скупштине града Градишка, Миленко Павловић рекао је су Програмом рада Скупштине, због помјерања датума локалних избора, ове године разматране неке тачке које су требале бити разматране 2020. године.

Павловић је додао да у августу неће бити заказана сједница Скупштине и да се нада да ће бити омогућени услови да се наредна сједница одржи у скупштинској сали.

„У протеклих мјесец дана имали смо неколико активности везано за преуређење скупштинске сале у којој тренутно нису испуњени технички услови за рад. Није у питању само постављање плексигласа којим би се одвојили одборници него је у питању вентилација и техничко рјешење јављања одборника“ рекао је Павловић.

Он је позвао све грађане да се укључе у јавне расправе  и да дају своје приједлоге и идеје како би се дошло до најповољнијих рјешења за грађане и привреднике.

Г.Влаинић

Share With: