Обустава саобраћаја у Ламинцима

На дијелу локалног пута I реда Штетић – Ламинци Сређани, од скретања за ресторан „Језеро Ламинци“ према центру Ламинаца, у дужини 2.000 m, у периоду од 11. до 19. октобра привремено ће бити обустављен саобраћај.

Обустава саобраћаја извршиће се због извођења радова рехабилитације наведеног дијела пута.

Алтернативни правци кретања возила локалног становништва у правцу Градишке и Бања Луке одвијаће се сљедећим путним правцима:

–       Становници Ламинаца Јаружана могу користити локални пут кроз Ново Село, Горња Долина, Греда и Козинци у правцу Градишке,

–       Становници дијела Ламинаца Јаружана моћи ће да користи путни правац кроз засеок Ковачићи, па до излаза на пут Штетић – Ламинци Сређани (на мјесту укрштања са путем за ресторан „Језеро Ламинци“) или пут према Гостињи, Греди и даље у правцу Градишке,

–       Становници Ламинаца Дубрава у смјеру магистралног пута Градишка – Бања Лука моћи ће да користе дио пута Ламинци Сређани у правцу Дубрава, односно у правцу излаза на магистрални пут Градишка – Бања Лука.

Замољавају се грађани да се за вријеме ове привремене обуставе придржавају режима  саобраћаја према привремено постављеној сигнализацији.

Share With: