Обустава саобраћаја према Козарској Дубици

Због високих температура возачима се савјетује да избјегавају путовање на дуже релације у најтоплијем дијелу дана, прављење чешћих пауза током вожње и конзумирање довољних количина течности.

У току су радови на санацији коловоза на раскрсници у Драксенићу, због чега ће до недјеље ујутро бити потпуно обустављен саобраћај како према ГП Д. Градина (М-I 100), тако и на магистралном путу М-I 102 између Козарске Дубице и Градишке.

Због извођења радова на дионици магистралног пута М-II 502 Стари Мајдан-Бања Лука (Рударска), измијењен је режим у одвијању саобраћаја, због чега се савјетују возачи да возе опрезније и да поштују привремено постављену саобраћајну сигнализацију.

Продужени су радови на регионалним путевима РI-2102, дионица Србац-Горња Вијака1-Горња Вијака 2-Разбој, РI-3106 дионица Разбој-Тедин Хан и РI-3105, дионица Тедин Хан-Теслић због чега је измијењен режим у одвијању саобраћаја, па се возачи моле да поштују привремено постављену саобраћајну сигнализацију.

Појачана је фреквенција возила на улазу у БиХ на граничним прелазима Градишка, Козарска Дубица и Велика Кладуша. На осталим граничним прелазима задржавања су до 30 минута.

До 30.09.2022. отворен је гранични прелаз Крстац (путни правац Гацко-Никшић). 

Share With: