Обиљежавање славе Града завшено традицоналним славским пријемом

Поводом обиљежавања славе Града Градишка Рођења Пресвете Богородице – Мале Госпојине вечерас је у свадбеном салону „Такси бар“ уприличен славски пријем.
Замјеник градоначелника Градишке Драгана Илић истакла је да је славски пријем још једна прилика да се истакну резултати рада локалне управе и бројни реализовани пројекти.
Она је навела да је доста урађено на изградњи инфраструктуре на цијелом подручју Градишке.
Пријему су присуствовали изасланик српског члана Председништва БиХ Милорада Додика, Радован Ковачевић, помоћник министра просвјете и културе Републике Српске Тања Ђаковић, представници републичких и градских институција, бројни привредници и представници вјерских заједница, спортски и културних организација и мјесних заједница.
Ковачевић је рекао да српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик, због боравка у Рисију и састанка са руским предсједником Владимиром Путином, није био у прилици да присуствују свечаном обиљежавању славе града, али да је свим грађанима Градишке упутио искрене честитке поводом славе Мале Госпојине.
Ковачевић је истакао да се Градишка убрзано развија и да се на сваком кораку, у граду и приградским и сеоским срединама види напредак, додајући да је то резултат преданог рада градоначелника Зорана Аџића и његових сарадника.
М.Малешевић
Share With: