Новогодишњи викенд протекао мирно

Првог дана 2023.године, на подручју Полицијске управе Градишка догодиле су се четири саобраћајне незгоде, у којима је једно лице задобило лакше тјелесне повреде, изјавила је Вања Божић шеф смјене у Полицијској управи Градишка.

Посљедњег дана 2022.године, није забиљежено ниједно кривично дјело, јавни ред и мир је нарушен у једном случају, догодиле су се двије саобраћајне незгоде са материјалном штетом, док је  новогодишња ноћ на подручју Полицијске управе Градишка протекла мирно, без инцидената.

Током новогодишњих празника повећано је присуство полицијских службеника на терену, а из Полицијске управе Градишка апелују на грађане да празнике проведу на миран и достојанствен начин, без употребе вазтреног оружја и пиротехичких средстава и да не управљају возилом под дејством алкохола.

Градишки ватрогаси, у односу на прошле године, имали су мање интервенција током новогодишњих празника, потврдио је  Вељко Цвјетковић шеф смјене у Професионалној ватрогасно-спасилачкој јединици Градишка. Према његовим ријечима, у протекла два дана имали су једну интервенцију и то 31. децембра у 21 час и 23 минута на Србачком путу, због пожара на димњаку.

Више посла имали су дежурни у Служби хитне помоћи градишког Дома здравља. Дежурни доктор у овој служби Александра Џино, у изјави за РТВГ рекла је да су, обзиром да нису радиле друге службе Дома здравља,  имали нешто већи број прегледа од уобичајеног. Током два дана прегледано је 136 пацијената.

С.Видовић

Share With: