НИЈЕ СВЕ У НОВЦУ Закарић објаснио зашто је потписао за хрватског четвртолигаша

Доскорашњи фудбалер Борца Горан Закарић званично је постао нови члан екипе Задра, члана Четврте хрватске лиге, а на овај помало изненађујући ангажман гледа врло позитивно и из другачијег угла него што већина јавности чини.

Лако сам нашао заједнички језик с људима у клубу. Задар је дугорочан пројекат којем могу помоћи својим искуством. Осим тога, супруга ми је Задранка, старија кћерка иде у школу у Задру, док је млађа у вртићу. То је сигурно један од разлога због којих сам приступио Задру – каже 30-годишњи крилни нападач који је у досадашњој каријери одиграо 372 утакмице с учинком од 78 постигнутих голова и 57 асистенција.

Сигурно да је имао још много тога да каже на вишем нивоу, али могућности које су му се нудиле нису га задовољиле.

– Нисам био задовољан оним што ми се нудило, па сам се одлучио за Задар. Ту сам од раније, јер сам са момцима тренирао посљедњих мјесец дана. То су стварно врхунски момци, а свима у клубу сам много захвалан – нагласио је Закарић који додаје да се нада да ће бити од помоћи нарочито млађим саиграчима.

Закарић је током каријере наступао за Широки Бријег, загребачки Динамо, Локомотиву Загреб, Зрињски, Славен Белупо, Жељезничар, Партизан, Универзитатеу, Борац и саудијски Оход.

Извор:Српскаинфо

Share With: