Низ активности поводом обиљежавања Недјеље дјетета

Под мотом „Подијели радост, знање, љубав“ у Градишци се током ове седмице обиљежава Недјеља дјетета.

Јавна предшколска установа „Лепа Радић“ Градишка започела је обиљежавање Недјеље дјетета јуче хуманиратним активностима  и радионицама обиљежавање Недјеље дјетета.

Малишане у објекту Лептирић посјетиће данас представници Народне библиотеке Градишка у 9.30 часова.  Старија и средња вртићка група Лептирића посјетиће у четвртак, 6 .октобра балон салу Сан Сиро у Новој Тополи у 9.30 часова, док у петак, 8. октобра иду на Олимпијаду у вртић Наша Радост у Србац.

Дјеца из објекта Ципелићи  посјетиће данас школу спорта Лидер, док сутра, 5. октобра учествују у спортском дану у Арени Градишка. У четвртак ће двије групе посјетити Народну билиотеку Градишка у 9.15 часова и у 10. 15. часова. Ципелиће ће у петак у 9.30 часова посјетити чланови Црвеног крста Градишка.

Недјељу дјетета биће обиљежена и у објекту Бамби. Данас у 9.30 часова за средњу и старију вртићку групу биће организована радионица из њемачког језика у сарадњи са школом страних језика Глоса. Замјеница градоначелника Градишке Драгана Илић посјетиће сутра, 5. октобра објекат Бамби у 9.30 часова, док ће мјешовита група посјетити Центар за социјални рад и Удружење родитеља Дуга у 11 часова. У петак, 7. октобра дјеца из Бамбија посјетиће Народну библиотеку у 9.30, док ће мјешовита група учествовати у Спортском дану у Арени Градишка од 10.30 часова.

Малишани из објекта Пчелице посјетиће, у оквиру обиљежавања Недјеље дјетета, Радио телевизију Градишка сутра, 5. октобра у 9.30 часова, док у петак, 7. октобра од 10.30 учествују у Спортском дану у Арени Градишка.

Д. Јанковић

Share With: