Неријешено у Станишићима

У 2. колу м:тел Прве лиге Републике Српске фудбалери Козаре гостовали су у Станишићима екипи Звијезда 09 и освојили бод, одигравши неријешено 1-1.

Утакмицу боље отвара домаћин и притисак ка голу Козаре траје од прве минуте. Већ у 7. минути Мујагић постиже гол за вођство домаћих, натрчавши на одбијену лопту након интервенције Модића. Успостављају играчи Козаре равнотежу и парирају доброј екипи из Станишића. Игра се отворено, али без изразитих шанси, иако домаћин има више лопту у ногама.

Игра се отворено и у другом полувремену. Први покушава Максимовић, али је изблокиран. У 50. минути мајсторски продор Мујагића, али на крају одбрана Козаре отклања опасност. У 63. минути, статива зауставља шут Блажевића. На другој страни шут Шикањића завршава поред гола. Покушава из даљине Поповић у 70. минути, али лопта одлази поред гола. Играо се 5. минут надокнаде, Модић испуцава лопту, сви играчи Козаре су напред, Ђурић долази до лопте у шеснаестерцу гостију, али га руши голман Звијезде и судија Бутулија показује на бијелу тачку. Сигуран извођач је Дејан Глишић, који поставља коначних 1-1.

Сљедеће 3. коло м:тел Прве лиге Републике Српске игра се већ у сриједу 17. 8. 2022. године. На Градском стадиону Велимир Сомболац у Градишци Козара ће угостити екипу Подриња из Јање. Утакмица почиње у 17 часова.

Share With: