Нема застоја у саобраћају

У Републици Српској  саобраћај се одвија по претежно влажним коловозима, без застоја и посебних ограничења. Упозоравамо на опасност од одрона камења и земље на дионицама у усјецима и поред камених косина.Возачима савјетујемо опрезнију вожњу уз обавезно посједовање зимске опреме.

На путевима на којима се изводе санациони радови, привремена сигнализација регулише саобраћај, чије је поштовање обавезно.

Због извођења радова на изградњи међудржавног моста на ријеци Сави, измијењен је режим одвијања саобраћаја на ауто-путу Е-661 Бања Лука-Градишка, у зони насеља Чатрња и царинског терминала, па возаче молимо да возе опрезније и спорије, те да поштују привремено постављену саобраћајну сигнализацију. (Планирано је да ови радови трају до 16.04.2020. године).

На регионалном путу Р-412 Црна Ријека-Бјелајце, на снази је обустава саобраћаја, сваки дан, осим недјеље, у времену од 09:00 до 15:00 часова. Саобраћај се за вријеме обуставе преусмјерава на путне правце Кола-Стричићи-Чађавица-Мркоњић Град и Црна Ријека-Јајце-Мркоњић Град. (Рјешење бр. 21-221.3-5/20 од 17.02.2020. Радови трају до 30.11.2020.) Изван времена обуставе, саобраћај се одвија једном саобраћајном траком уз регулацију свјетлосном сигнализацијом.

На граничним прелазима  у БиХ јутрос нема дужих чекања на прелазак границе.

Share With: