На путевима потребна опрезнија вожња

Због нестабилног времена, са повременим падавинама и учесталим одронима, неопходна је максимално опрезна вожња, прилагођена стању и условима на путу. На путевима на којима се изводе санациони радови, режим вожње је измијењен и регулисан привременом сигнализацијом, чије је поштовање обавезно.

Од данас (09.06.2022. године) биће измијењен режим у одвијању саобраћаја на дионици регионалног пута РII-1502 Приједор 3-РС/ФБиХ (Стара Ријека) за вријеме преласка радних машина преко наведеног пута, током експлоатације рудника Љубија.

Због извођења деминерских радова на дионици магистралног пута М-I 103 Брод-Оџак, на локалитету мјеста Полој и Лијешће, у времену од 08:00 до 16:00 часова, долази до обустава саобраћаја, у интервалима 30 минута обуставе и 15 минута пропуштања саобраћаја.

Због деминирања терена до 01.09.2022долазиће до повремене обуставе саобраћаја на магистралном путу МI-104,дионица Шамац 1-Гребнице, на локалитету Гребнице-Тишина од 08:00 до 14:00 часоваПовремене обуставе саобраћаја изводиће се у интервалима 30 минута обуставе и 15 минута пропуштања саобраћаја.

Због радова на магистралном путу М 14.1 Бијељина-Шепак, саобраћај се одвија успорено, једном траком наизмјенично.

На магистралном путу МI-108, дионица Приједор-Козарац, ради укључивања и искључивања механизације која је ангажована на изградњи аутопута Бањалука-Приједорсаобраћај ће се изводити уз измијењен режим вожње.

На граничним прелазима у БиХ  нема дужих задржавања.

Share With: