Најбољи и најгори датуми за вјенчање у 2023.

Планирате ли идуће године свадбу, астролози тврде да су три датума посебно сретна за ступање у брачну заједницу, док би се један могао показати прилично неповољним.

Сазнајте који су најбољи, а који најгори дани за упловљавање у брачну луку у 2023. години.

Најсрећнији датуми:

  1. октобра 2023.

На овај дан одвија се помрачина Сунца. Мјесец и Сунце биће у дипломатичној Ваги, знаку партнерства и равнотеже, што ће донијети толико потребан склад у брачни живот.

Прстенаста помрачина чини овај датум јединственим, јер се оваква помрачина догађа само једном годишње или сваке двије године.

  1. фебруара 2023.

Не само да је на овај датум пун Мјесец, што је посебан благослов, већ се 5. фебруара 2023. ниједна планета не креће ретроградно.

Раздобље пуног Мјесеца са свим планетама који се крећу директно посебно је сретно за почетак брачне заједнице и заједничког живота, преноси Индеџ.хр.

  1. јул 2023.

Парови који стављају нагласак на породице и ђецу требали би размислити о вјенчању 17. јула.

То је датум када ће Мјесец и Сунце бити у Раку, што указује на нераскидиву љубавну спону. Ови ће парови остварити близак однос пун слоге и заједништва.

Најнесрећнији датум

  1. септембра 2023.

Ако постоји датум на који бисте требали избјегавати вјенчање, то је 2. септембра 2023. То је зато што ће Меркур на овај дан бити ретроградан, а то може утицати на комуникацију између пара.

Али и Венера, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон такође ће бити ретроградни. Једина планета која ће се кретати директно је Марс, планета рата и акције, што може упућивати на честе свађе.

Независне

Share With: