Најава утакмица у Арени за 17. и 18. децембар

У суботу, 17. децембра играће се Јуниорско првенство Републике Српске у женској одбојци а на распореду су три утакмице. У 10 часова у великој дворани Арене састаће се Женски одбојкашки клуб Борац и ЖОК Градишка, у 12 часова снаге ће одмјерити ОК Инова и ЖОК Борац, док ће у 14 часова бити одиграна задња утакмица јуниорског првенства Републике Српске у којој ће се састати ЖОК Градишка и ОК Инова.

У малој дворани Арене у суботу 17. децембра у оквиру Јединствене лиге у 10 часова и 30 минута састаће се млађи пионири Старс Баскета и Младости из Мркоњић Града.

Сениори Друге кошаркашке лиге Српске екипе Старс Баскета и Младости из Котор Вароши састаће се исти дан у 16 часова и 30 минута.

Млађи пионири Омладинског кошаркашког клуба Козара и Кошаркашког клуба Шампион АЛФ ОМ снаге ће одмјерити у недјељу, 18. децембра у 10 часова и 30 минута у градишкој Арени.

У оквиру Друге лиге Републике Српске сениори Омладинског кошаркашког клуба Козара састаће се у недјељу са екипом КК Хантерс у 16 часова и 30 минута.

С.С.Ц.-Ђ.Л.

Share With: