Начелник Полицијске управе Градишка организовао пријем за храбре (ФОТО)(ВИДЕО)

Пријем за припаднике Полицијске управе Градишка који су брзим и ефикасним поступањем спасили људски живот организован је данас у у просторијама Полицијске управе.

Начелник Полицијске управе Градишка Слободан Торбица, рекао је да су полицијски службеници Зоран Шмитран, Ђевад Косић, Славиша Шиник и Ђорђе Ђурђевић показали да су спремни жртвовати своје животе како би спасили друге и зато заслужују сваку похвалу.

Посао полицајца ни наизглед није лак. Веома често се сусрећу са најтежим људским судбинама, али је, кажу, неописив осјећај када неком спасите живот. Шести априлски дан запамтиће припадници Полицијске управе Градишка.  Тога дана Полицијској станици Градишка, око 17,50 часова, пријављено је да двадесетједногодишњак из Градишке, у непосредној близини здравствене установе, трчи према ријеци Сави, те улази у воду.

Спасавање унесрећеног посебно је оставило утиске на млађе чланове полицијске патроле.Они су професионалним радом и односом према служби на позитиван начин скренули пажњу на себе и примјер су који мотивише друге младе у полицијском послу.

Овај храбри чин полицајаца, је још један доказ да су припадници Министарства унутрашњих послова Републике Српске увијек у служби грађана.

Н.М

Share With: