Наставља се рукометно првенство Републике Српске, “Козара“ циља горњи дио табеле

Утакмицама 12. кола наставља се рукометно првенство Републике Српске, у којем су јесење почасти припале бањалучкој “Младости“.

Омладински рукометни клуб “Козара“ у прољећној премијери гостоваће код екипе “Дрине“, а утакмица у Зворнику биће одиграна у недјељу 12. марта са почетком у 18 часова.

Очекивања градишког прволигаша у наставку шампионата су много већа, па се с тога у табору овог тима надају бољим играма, како би ухватили прикључак за клубовима из горњег дијела табеле.

“Не можемо бити задовољни са јесењим дијелом сезоне, нисмо одиграли онако како смо очекивали. Објективне околности јесу биле такве да смо имали доста повријеђених играча, међутим сигурно смо имали једну или двије побједе мање од онога што смо очекивали. Припреме смо почели око 20. јануара и мислим да смо се солидно припремили, онолико колико је то било могуће. Одиграли смо и двије пријатељске утакмице и мислим да спремни очекујемо почетак другог дијела сезоне“, рекао је за Радио-телевизију Градишка тренер ОРК “Козара“ Никола Степановић.

Један од најбољих голмана лиге Саша Ковачевић поручио је да ће његова екипа тежити томе да се реваншира “’Дрини“ за пораз који су доживјели у првом колу у Арени Градишка, док је капитен Марко Петошевић истакао да уз два добра појачања “Козара“ може дочекати љето у горњем дијелу табеле.

Црвено-бијели у првом дијелу сезоне уписали су три побједе, један реми и седам пораза, те су са укупно седам бодова на полусезони заузели девето мјесто.

З. Калинац

Share With: