Напаo припаднике судске полиције

Мушкарац чији су иницијали Љ.Ђ. је у мјесту Романовци у Градишци, држећи нож и сјекиру, уз пријетње напао полицијске службенике интервентне јединице Судске полиције Републике Српске, након чега је савладан и ухапшен.

Из Полицијске управе Градишка саопштено је да је полицији јуче око 11.30 часова пријављено да је лице Љ.Ђ. у кући у којој станује напало полицијске службенике интервентне јединице Судске полиције Републике Српске приликом реализације наредбе о довођењу.

„Увиђај су извршили су полицијски службеници Полицијске управе Градишка, а о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се у редовној процедури, након комплетирања и документовања предмета, достави извјештај против Љ.Ђ за кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене радње“, наводи се у саопштењу.

Након криминалистичке обраде, Љ.Ђ. је спроведен на лијечење у Клинику за психијатрију у Бањалуци.

Полицијска управа Градишка је у саопштењу осудила сваки вид насилног понашања и напада на полицијске службенике и позвала грађане да се уздрже од оваквих или сличних понашања.

Share With: