„Мy cinema“ данас отвара врата

Културни центар Градишка отвориће данас врата биоскопа. Директор ове установе Мирослав Вуковић рекао је да ће првог дана бити пуштена слободна пројекција док су вечери биоскопа планиране петком и суботом. Филмофилима ће за почетак бити понуђено шест пројекција седмично.

Данас у 16 часова биће приказан  анимирани филм „Школа магичних животиња“док су у каснијим терминима планиране пројекције два играна филма. У 18 часова биће приказан трилер „Сјеверњак“, а у 20.30 романтична комедја „Хоћу мужа“. Улаз је бесплатан, а улазнице се могу преузети на билетарници Културног центра.

„Мy cinema“ Културног центра Градишка филмове ће приказивати помоћу савременог дигиталног пројекторa у малој сали Културног центра која максимално може да прими 270 људи. Cijena ulaznica za sve projekcijie biće 4 KM.

Културни центар Градишка и даље има сарадњу са Оскар филмом који ће најновије филмске наслове, помоћу свог путујућег кина, приказивати у подручним домовима културе у Горњим Подградцима, Врбашкој и НовојТополи.

Г.Влаинић

Share With: