Мјестимично влажни коловози, магла у котлинама

У Републици Српској и Федерацији БиХ саобраћај се јутрос одвија по сувим и мјестимично влажним коловозима, а у котлинама и дуж ријечних токова понегдје има магле.

Из Ауто-мото савез /АМС/ Републике Српске скрећу пажњу на повећану опасност од одрона земље и камења на коловоз на дионицама у усјецима и поред камених косина и возачима савјетују да возе опрезно, те да на пут не крећу без обавезне зимске опреме.

Продужени су радови на дионицама регионалних путева Србац – Горња Вијака један – Горња Вијака два – Разбој, Разбој – Тедин Хан и Тедин Хан – Теслић због чега је измијењен режим у одвијању саобраћаја.

Проходан је пут Водице – Врбашка један, поддионица Мраковица – Подградци.

На дионици магистралног пута Руданка – Добој 1 измијењен је режим одвијања саобраћаја, ради искључивања и укључивања механизације која је ангажована на изградњи ауто-пута на Коридору „Пет це“ од моста Руданка /укључујући мост/ до тунела Путниково брдо два.

Због бројних одрона и опасности од клизишта, на магистралном путу Брод на Дрини – Гранични прелаз Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.

Share With: