Монодрама Мие Беговић у Градишци 9. фебруара

Хрватска глумица Миа Беговић одиграће у сриједу, 9. фебруара, у 20 часова у Културном центру у Градишци своју монодраму „Све што сам прешутјела“.

Директор Градског позоришта Градишка Драшко Видовић рекао је да су ову монодраму уврстили на репертоар градишког позоришта, јер су реакција публике у градовима у којима је играна била веома добра.

„Ове године смо одлучили да прихватимо понуду да на репертоар уврстимо монодраму Мие Беговић, којој ће ову бити први наступ у градишком позоришту, а интерсовање публике је већ велико. Улазнице су у продају по цијени од 8 КМ, што је можда и најнижа цијена карте за једну овакву представу“, истакао је Видовић.

Он је 23. фебруар у 18 часова у Културном центру у Градишци најавио премијеру дјечије представе Градског позоришта Градишка „Цврчак и мрави“.

„Ову Езопову причу радимо од децембра. Анандо Ченић пише текст, режира представу, компонује музику, те је костимограф и глуми у представи заједно са глумициом Драганом Илић. Ово је први пут да један човјек у представи ради оволико послова, а очекујемо дјечију представу пуну игре и радости“, додао је Видовић

Он је најавио да ће Градско позориште Градишка 10. фебруара гостовати у Приједору са својм представом „Пасторала“, коју ће пред публиком у градишком Културном центру бити одиграна 24. фебруара.

М.Малешевић

Share With: