Могућа мјестимична поледица

У котлинама и дуж ријечних токова, скрећемо пажњу на  смањену видљивост,због  магле,у вишим планинским предјелима и преко превоја,због ниских јутарњих температура,на мјестимичну поледицу,а на дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина,на могуће одроне.Возачима савјетујемо опрезну и спорију вожњу,уз обавезно посједовање зимске опреме.

Због радова на изградњи кружне раскрснице на магистралном путу МИ-101 Клашнице-Лакташи (стара ознака М-16) у Лакташима, саобраћај ће се од данас  преусмјеравати обилазним путевима у непосредној близини  извођења радова.(Радови су планирани до 19.04.2021.).

На дионици маг. пута МI 101 Бања Лука 2-Српске Топлице, стационажа од км 3+653 до 3+908, за вријеме извођења радова на изградњи моста преко ријеке Врбас, мијења се режим саобраћаја и регулише привременом саобраћајном сигнализацијом. Радови ће трајати до 12.12.2020. године.

У току су радови на мосту преко језера Бочац (Јајце-Црна Ријека), због чега се саобраћа наизмјеничним пропуштањем возила (постављени семафори).

На граничним прелазима у БиХ нема дужих  задржавања.

Share With: