Мобилна апликација eCitizen на услузи грађанима Градишке

Градска управа града Градишка на својој званичној интернет презентацији грађанима нуди нови електронски сервис – мобилну апликацију eCitizen чији је циљ пружање што квалитетнијих и бржих услуга.

Гостујући у емисији „Актуелно“ Радио Градишке, представник Градске управе Градишка Немања Панић рекао је да je eCitizen дио МЕГ пројекта.

„Мобилна апликација eCitizen омогућава једноставну и транспарентну комуникацију грађана и Градске управе, односно Скупштине града Градишка. Важно је напоменути да грађани путем ове платформе могу пратити рад градске Скупштине и коментарисати тачке дневног реда или чак гласати, дати мишљење о некој тачки и на тај начин Градској управи адти до знања какво је јавно мјење“, рекао је Панић.

Посредством ове апликације грађанима је омогућено слање упита или жалби Градској управи у свега пет кликова и добијање одговара на исте у року од 48 часова. Поред наведеног кориштењем ове мобилне апликације грађанима су допступне и дневне сервисне информације.

На online платформи активни су и модули за комуникацију грађана са одборницима, као и модул за јавне расправе.

Панић је додао да се eCitizen-у може приступити пеко сајта Градске управе али и путем  мобилне апликације. Он је истакао да се на платформу може пријавити као анонимни или регистровани корисник, а да је кориштење једноставно. помоћу eCitizen-а лакше се региструју проблеми и брже приступа рјешавању.

Share With: