Михајло Косовић нови предсједник Градског фудбалског саваза Градишка

Досадашњи предсједник фудбалског клуба „Слога ДИПО“ из Горњих Подградаца Михајло Косовић изабран је за новог предсједника Градског фудбалског савеза Градишка.

Значајни резултати које је Косовић постигао на челу матичног клуба били су довољни да му чланови Скупштине Градског фудбалског саваза једногласно укажу повјерење и именују на функцију којиу је до сада обнашао прослављени фудбалски сидија и спортски радник Илија Гиговић.

Косовић је за вeома кратко вријеме успио да косолидује клуб, па се тако након освајања титуле у Подручној лиги Градишка „Слога ДИПО“ пласирала у Региналну лигу група “Запад“, гдје је јесењи дио дебитантске сезоне завршилана на високом петом мјесту на табели.

„Слога ДИПО“ проглашена је на најбољи фудбалски клуб на подручју Градишке у 2022. додини у „Избору најбољих фидбалра Градског фудбалског саваза“, а њихов тренер Бранко Томић проглашен је за најбољег градишког фудбалског тренера.

На манифестцији „Избора најбољих спортсиата града Градишка“, Михајло Косовић добио је признање за за најбољег спортског радника у Градишци за 2022. годину.

М.Малешевић

Share With: