Магла мјестимично смањује видљивост

Магла јутрос мјестимично смањује видљивост на дионицама у котлинама и дуж ријечних токова, нарочито на подручју Приједора.

На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина, скрећемо пажњу на могуће одроне, а на  путевима на којима се изводе санациони радови, на измијењен режим вожње и обавезно поштовање привремене сигнализације, која регулише саобраћај.  На свим путним правцима савјетујемо опрезну вожњу, прилагођену стању и условима на путу.

Због извођења радова на рехабилитацији магистралног пута Градишка – Нова Топола – Клашнице, и изградње три кружна тока на дионици Клашнице 1-Нова Топола измијењен је режим у одвијању саобраћаја.

Привремено је обустављен саобраћај због извођења радова рехабилитације на дијелу локалног пута I реда Градишка –Козинци – Греда – Горња Долина – Ново Село – Ламинци Јаружани – Ламинци Сређани.

Ова привремена обустава саобраћаја односи се конкретно на дионицу пута од скретања у Ново Село до Основне школе у Новом Селу, у дужини 1.000 m.

За вријеме обуставе становници Новог Села могу користити путни правац од Новог Села према Греди и Козинцима, у смјеру Градишке и обрнуто, а дио Ламинаца Јаружана може такође користити путни правац од Новог Села према Греди и Козинцима, у смјеру Градишке и обрнуто.

На ГП нема дужих задржавања.

Напомињемо да је посједовање зимске опреме законски обавезно у периоду од 01.11. до 01.04.

Share With: