Куглаши „Аде“ уручили захвалницу Ђајићу

Представници Куглашког клуба „Ада“ из Бањалуке уручили су данас захвалницу генералном директору Универзитетског клиничког центра Републике Српске Влади Ђајићу као једном од највећих донатора клуба који је ове сезоне освојио Куп Републике Српске.

Секретар Куглашког клуба „Ада“ Дражен Кошпић рекао је да су куглаши захвални Ђајићу који им годинама уназад пружа несебичну подршку у раду.

„Освојили смо куп 9. јануара – на Дан Републике Српске и постали прваци Српске. Самим тим смо изборили пласман на финале купа БиХ који ће се играти крајем априла, највјероватније, у Градишци“, рекао је Кошпић новинарима и додао да је Клуб освајањем купа на корак ближе изласку на европску сцену.

Клуб броји око 20 чланова, који куглају у Градишци и на градској куглани у Бањалуци.

„Тренинзи се одвијају у складу са могућностима и слободним временом. Иде нам добро, како што се види по резултатима. Ђајићу, који подржава наш рад, спорт иде од руке, па се добро показао и у куглању“, рекао је Кошпић, те захвалио и Зорану Мијићу из Козарске Дубице који је, како је навео, познат као велики хуманитарац, помогао је вртићима, школама и спортским клубовима и обећао помоћи куглашком клубу у виду спортске опреме.

Генерални директор УКЦ-а Републике Српске Владо Ђајић рекао је да је пресрећан што може да помогне и апеловао да појединци и колективи у Српској дају свој допринос развоју спорта у Српској.

Представници „Аде“ су уручили Ђајићу и дрес са његовим презименом.

Куглашки клуб „Ада“ постоји од 1950. године када је основан под именом „Витаминка“. Такмичи се у Премијер лиги БиХ, а ове године се бори и за излазак на европску сцену.

Share With: